Szélerskörű alkalmazása a vezetékek szigetelésénél

Vezetékek szigetelése az autóiparban

Lecserelésre is gyártunk vezetékekhez szigetelést

Csővezetékek szigetelése

Egyszerű felszerelés a vzetékek szigetelésénél

Cello® csővezetékes szigetelők olaj és víz visszataszító poliészteres nem szőtt szövetbő. Külső felület alu vagy polieszter fóliával kasírozva.

Cello® Pipe termékek tökéletesen megfelelnek a legigényesebb követelményeknek. Kettő fontos tulajdonsággal rendelkeznek: klima és szellőztető berendezéseknél szigeteli a vezetéket és csöveket autóknál, vasúti járműveknél, egyben megvéd az esetleges mekanikus károsodástól.

Vezetékeink szigeteléséről

Cello® PIPE 800 HO ALG-04
Cello® csővezetékes szigetelők olaj és víz visszataszító poliészteres nem szőtt szövetből. Külső felület alu fóliával kasírozva mely hő visszataszító hatása kiváló. Cello® PIPE 800 HO ALG-04 megfelel az EN 45545-2: R1, HL-3 szabványknak, mely a vasúti járműveknél követelmény.

>> nézd a műszaki adatlapokat

Cello® PIPE 800 HO 91-02
Cello® csővezetékes szigetelők olaj és víz visszataszító poliészteres nem szőtt szövetből fekete poliészter fóĺiával kasírozva. Cello® PIPE 800 HO 91-02 kiváló szilárdsággal de egyben rugalmasságal is rendelkezik. Autóbuszok szigetelési küvetleményeknek megfelel az ECER-118 valamint 6 és 8 mellékleti szabványnak.

>> nézd a műszaki adatlapokat

Cello® PIPE 800 HO 95
Csővezetékes szigetelők olaj és víz visszataszító poliészteres nem szőtt szövetből alu poliészteres fóliával kasírozott termék. Cello® PIPE 800 HO 95 robusztus és hosszantartó hő visszaverési tuljadonsága az alu-poliészteres kasírozásnak köszönhető. Termék megfelel az ECE-118 és 6, 7, 8 mellékleteit tartalmazó szabványnak. Ennek köszönhető kiváló alkalmazhatósága az autóbuszoknál.

>> nézd a műszaki adatlapokat